Разное

Кулінарні поради, які допоможуть вам робити менше помилок на кухні

Содержимое

Якщо ви новачок в кулінарній справі, ви обов’язково будете робити помилки в процесі. Хоча цей факт не є приємним, він приведе вас до збільшення прогресу та нарощування навичку приготування їжі. Однак чим менше помилок ви зробите, тим краще. Також уникнути помилок в приготуванні вам допоможе піцерія Львів, яка приготує смачну та соковиту піцу за вас!

Як загустити соуси та супи

Однією з найкращих порад, які я дізнався, будучи новим кулінаром, було те, як згущувати водяні супи та соуси. Це особливо добре підходить для азіатських соусів, таких як соєвий соус або соус теріякі, які ви можете загустити, перш ніж поливати курку та рис або смажити.

Змішайте 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю з 1-2 столовими ложками холодної води. Поки соус кипить, додайте суміш кукурудзяного крохмалю і збийте її в соусі. Зачекайте, чи достатньо він загусне, перш ніж додавати ще.

Спробуйте мікс салатів з прошуто, грушею та соусом вінегрет на цьому сайті, це одна з наших улюблених страв!

Під час приготування м’яса використовуйте цифровий термометр

Коли смажите м’ясо в духовці або готуєте стейк на грилі, його неймовірно легко пережарити, що призведе до сухого і м’якого м’яса, яке нікому не сподобається. Підтримуйте температуру за допомогою цифрового харчового термометра.

Дайте м’ясу відпочити перед подачею або нарізкою

Завжди діставайте м’ясо з духовки на 5-10 градусів нижче бажаної температури, оскільки воно буде готуватися ще кілька хвилин поза духовкою або грилем. Дайте йому відпочити, щоб нагріти його до належної температури і забезпечити збереження соковитості та смаку.

Переконайтеся, що ви регулярно пробуєте

Один із найкращих способів покращити готування їжі, яка завжди має чудовий смак, — це куштувати її весь час. Переконайтеся, що ваш соус хороший, спробувавши його на смак, перш ніж додавати його до інших інгредієнтів. Якщо щось не підходить на смак, ви можете виправити це, перш ніж рухатися далі.

Правильно приправте їжу

  • Смак страви часто значно покращується, якщо додавати відповідні приправи. Сіль є невід’ємною частиною процесу приготування і може дійсно підвищити смак. Не уникайте цього.
  • Якщо ви готуєте м’ясо, завжди приправляйте його під час приготування, потім додайте його до решти страви, спробуйте на смак і, якщо потрібно, додайте ще.
  • Я ніколи не залежу від рецепта, який би вказував мені, скільки солі додати до страви. Насправді, якщо рецепт вимагає певної кількості солі, я часто ігнорую це на користь додавання власного бажаного рівня солі.
  • Також, кошерна та морська сіль мають набагато кращий смак, ніж звичайна кухонна сіль. Зробіть зміну і ви не пошкодуєте.
admin

Recent Posts

Плюси рідин для вейпа і сольових жиж у вейп-шопах

Вейпінг стає дедалі популярнішим серед людей, які шукають альтернативу традиційним сигаретам. Рідини для вейпа та…

3 месяца ago

Причины купить надежную стиральную машину

В современном мире, где каждый из нас стремится оптимизировать свое время и сделать домашние дела…

3 месяца ago

Ремонт пластиковых окон: что нужно знать

Пластиковые окна давно завоевали популярность благодаря своей долговечности, энергоэффективности и простоте в уходе. Однако даже…

3 месяца ago

Чому вам слід придбати якісні мобільні проектори

В епоху технологічних інновацій мобільні проектори стають дедалі популярнішими. Вони не лише розширюють можливості перегляду…

4 месяца ago

Індивідуальний підхід до клієнта: як знайти салон краси, де вам точно сподобається?

Індивідуальний підхід до клієнта є однією з ключових характеристик, що відрізняє дійсно хороший салон краси.…

4 месяца ago

Як виграти реальні гроші: Огляд найкращих ігор з виводом коштів

Вступ Азартні ігри на гроші з виводом сьогодні стають дедалі популярнішими серед гравців в онлайн-казино.…

4 месяца ago